restaurangen på Läckö Slott

Välkommen till restaurangen på Läckö Slott, där historisk elegans möter enastående gastronomi. Beläget vid Vänerns strand, inom Läckö Slotts magnifika omgivningar, erbjuder vår restaurang en unik matupplevelse som få andra platser kan matcha.

Vår meny är en hyllning till det lokala köket och inspireras av säsongens färska råvaror från närområdet. Varje rätt är skapad med precision och passion av våra kockar för att tillfredsställa även den mest kräsna gommen. Från klassiska svenska rätter till moderna tolkningar av internationella favoriter, finns det något för alla smaker.

Njut av en måltid i vår vackra matsal med utsikt över slottets trädgårdar eller på vår charmiga terrass med panoramautsikt över Vänern. Oavsett om du besöker oss för en romantisk middag, en affärslunch eller en festlig tillställning, kommer vår uppmärksamma personal att se till att din upplevelse är minnesvärd.

Vi strävar efter att skapa en atmosfär där gästerna kan koppla av och njuta av god mat och utmärkt service. Varje besök på restaurangen på Läckö Slott är en möjlighet att uppleva en del av Sveriges historia samtidigt som du avnjuter en kulinarisk resa.

Kontakta oss idag för att boka bord eller för mer information om vårt utbud. Vi ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig gastronomisk upplevelse på Läckö Slott!