Spiken restaurang

Välkommen till Spiken, en levande fiskehamn vid Vänerns strand där färsk fisk landas direkt från våra aktiva yrkesfiskare. Med rökarna i full gång kan du njuta av doften och smaken av nyrökt fisk och andra delikatesser, inklusive den omtalade vänerlöjrommen.

I denna pittoreska by finns det något för alla smaker och åldrar. Våra caféer och restauranger erbjuder en mängd olika matupplevelser som kommer att tillfredsställa även den mest kräsna gommen. Från lokala specialiteter till internationella rätter, Spiken har något för alla.

Vare sig du är ute efter en avslappnad måltid med familj och vänner eller en romantisk middag vid solnedgången, kommer atmosfären här att göra din upplevelse oförglömlig. Njut av den vackra omgivningen medan du avnjuter en läcker måltid som tillagas med kärlek och passion av våra erfarna kockar.

Besök oss idag och upptäck varför Spiken är ett måste för alla matälskare och fiskentusiaster. Kontakta oss för att boka bord eller för mer information om vårt utbud. Vi ser fram emot att välkomna dig till en gastronomisk resa vid Vänerns strand!